Brandveiligheid

Brandveiligheid

Brandveiligheid in en om uw bedrijfspand

Brandveiligheid in en om uw bedrijfspand moet voldoen aan hoge eisen, eisen op het gebied van brandpreventie zoals een rookverbod, een brandveilige inrichting, het vermijden of veiligstellen van brandgevaarlijke en brandbare stoffen en nog veel meer. Wilt u voldoen aan alle brandveiligheid eisen, dan kan Safety Training u hierbij helpen.

De brandveiligheid van uw bedrijf waarborgen.

Dit kunt u alvast zelf ondernemen om de brandveiligheid van uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen: Zorg dat er op diverse, logische plekken in het pand: brandblussers, blusdekens, eventuele brandladders en rookmelders aanwezig zijn. Daarnaast kunt u ervoor kiezen als u een nieuw pand betreedt of het huidige pand renoveert om allerlei inboedel van brandvertragend of veilig materiaal te kiezen. Door deze stappen vooraf aan onze samenwerking te nemen, zet u al een grote stap in de richting van de brandveiligheid van het bedrijf.

Gespecialiseerde partners.

Safety Trainings biedt trainingen aan op het gebied van veiligheid, echter zijn wij niet gespecialiseerd. Hiervoor dragen wij graag twee van onze partners voor naar voren: Bergh brandveiligheid en Velco . Zowel Bergh als Velco zijn gespecialiseerd in het veilig maken van uw pand als het trainen van uw collega’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*