Offshore Opleiding: Hoeveel Kosten?

Maakt u zich zorgen over de kosten van offshore training? Als dat zo is, bent u niet de enige. De kosten van offshore training zijn een grote zorg voor de meeste HR professionals. En die bezorgdheid is begrijpelijk. Nu de kosten van levensonderhoud blijven stijgen, is het geen geheim dat de budgetten van de meeste bedrijven krap zijn geworden. Dat gezegd zijnde, hoeven de kosten van offshore training niet zo hoog te zijn. Er zijn zelfs verschillende kosteneffectieve manieren om uw werknemers op te leiden zonder de bank te breken. In dit artikel gaan we dieper in op de kosten van offshore training, met inbegrip van factoren die bijdragen tot de kosten, en enkele manieren waarop u de kosten kunt beperken zodat uw bedrijf dat niet hoeft te doen.

Wat is Offshore Opleiding?

Offshore training is een trainingsoplossing die bedrijven in staat stelt hun HR-activiteiten en loonlijst uit te besteden aan andere landen, voornamelijk in Azië. Het is een populaire optie voor bedrijven die geld willen besparen en hun productiviteit willen verhogen.

Hoeveel kost offshore training?

Offshore training brengt verschillende kosten met zich mee, afhankelijk van de duur en het type van de training. Veel bedrijven kiezen ervoor om hun werknemers intern op te leiden omdat dit de goedkoopste optie is. Een intern leermanagementsysteem (LMS) is echter niet voor iedereen geschikt. Als u bijvoorbeeld veel werknemers heeft of u wilt een groot aantal mensen tegelijk trainen, dan is een LMS misschien niet de beste keuze. Bovendien, als uw bedrijf groeit en u meer mensen moet aannemen, zult u moeten investeren in nieuwe systemen die ontworpen zijn om meer gebruikers aan te kunnen. De kosten van offshore training variëren naargelang het bedrijf dat de training aanbiedt en het systeem dat ze gebruiken. Maar sommige bedrijven bieden lagere tarieven dan andere. Volgens ons onderzoek rekenen sommige bedrijven bijvoorbeeld $1 per persoon per dag voor training, terwijl andere bedrijven $20-$40 per persoon per dag voor training vragen. Dat gezegd zijnde, als uw bedrijf op zoek is naar een goedkope optie voor offshore training, zoek dan naar een bedrijf dat $1 of minder per persoon per dag rekent voor training.

Factoren die de kosten van Offshore Training bepalen

De kosten van offshore training zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de duur van de training, het land waar de training wordt gegeven en het aantal mensen dat wordt opgeleid. Als uw bedrijf bijvoorbeeld 100 werknemers gedurende twee weken in Canada traint, kunnen de kosten $10.000-15.000 per werknemer bedragen. Als u echter slechts 10 uur onshore training met één werknemer in Hong Kong betaalt, kunnen de kosten slechts $1.500 per werknemer bedragen. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen wanneer u probeert de kosten van het offshore training budget van uw bedrijf te bepalen, neem dan contact op met een offshore training specialist die u gepersonaliseerde offertes kan geven.

Manieren om de kosten van Offshore Opleiding te verminderen

Er zijn verschillende kosteneffectieve manieren om de kosten van offshore training te verminderen.

>> De eerste manier is om de opleiding op afstand te doen. Dit betekent dat de trainer uw werknemer in een virtuele omgeving traint, wat kosteneffectiever is, en vaak handiger voor uw werknemers. Een ding om op te merken over training op afstand is dat u zult moeten investeren in bepaalde apparatuur voor uw werknemers die zullen deelnemen aan dit type van opleiding.

>> De tweede manier is een combinatie van onsite en offshore training. Deze optie kan goed werken als u een groot personeelsbestand hebt, extra ondersteuning wilt van een onsite trainer, of geld wilt besparen door gebruik te maken van een remote trainer. U kunt ook profiteren van dit type training omdat u nieuwe werknemers op afstand kunt trainen en ze vervolgens naar kantoor kunt halen voor de laatste paar dagen van hun training om ze te introduceren als onderdeel van het team.

>> Een andere manier om geld te besparen met offshore training is door trainers te vinden die ervaring hebben met internationale klanten en daar geen extra kosten voor rekenen. Sommige bedrijven bieden speciale tarieven als ze weten dat ze met een internationale klant te maken hebben – vraag er dus naar voordat u een contract tekent!

Onderste regel

Het is het waard Het komt erop neer dat offshore training de kosten waard is. De voordelen van offshore training kunnen zelfs opwegen tegen de kosten. En met een beetje creativiteit en een zorgvuldige planning kunt u de kosten met maar liefst 80% verminderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*