Veiligheidstrainingen

Veiligheidstrainingen

Veiligheidstrainingen om gevaarlijke situaties te voorkomen

Een g4s training & safety cursus volgen op locatie om uw collega’s en relaties een zo veilig mogelijke werkplek te kunnen bieden. Dit is van groot belang, er gebeuren namelijk dagelijks nog te veel ongelukken of er ontstaan nog te veel gevaarlijke situaties op de werkplek. Door een g4s training & safety cursus bij Safety Trainings te volgen beperkt u deze mogelijkheden enorm.

Hoeveel kost een veiligheidstraining?

Een veiligheidstraining is van levensbelang, dat weet iedereen. Maar deze veiligheidstrainingen moeten natuurlijk wel binnen het beoogde budgetten vallen. Met de inflatie wordt het leven alsmaar duurder, en is het totale kostenplaatje nog lastig te overzien. Dat snappen wij. Nu hoeft een cursus in veiligheid echter niet heel duur te zijn voor u en het team. Wanneer u bijvoorbeeld met een groter team meedoet aan de cursus, vallen de kosten gemiddeld lager uit. U kunt er ook voor kiezen om één á twee collega’s aan te wijzen als verantwoordelijke voor de veiligheid binnen uw organisatie. Dit scheelt ook in de kosten. Wilt u de prijzen voor in uw situatie weten, dan kunt u ons het best even een mail sturen.

Wat kunnen we zelf al doen?

Voordat de cursus veiligheid voor u begint, kunt u al het één en ander voorbereiden. Zo kan het een enorm voordeel zijn als u in een fitte conditie verkeerd, wellicht kunt inlezen in EHBO en crisismanagement. Met deze basiskennis en het fit zijn heeft u een voorsprong voordat u bij ons aan een veiligheidstraining begint. De veiligheidstrainingen bij Safety Trainings hebben een korte wachtlijst, we raden het u aan om direct met de voorbereidingen te beginnen.

Vraag nu uw cursus veiligheid bij ons aan!